Om oss

Garage Brokers köper, byter, säljer och förmedlar alla typer av fordon i alla olika prisklasser. I början av 2020 flyttade vi till större lokaler vilket har gett oss tillgång till en 1100m2 stor hall att fylla fullt med olika objekt. Hos oss är kundfokus alltid nummer ett. Att alltid erbjuda full service vare sig det gäller köp eller försäljning av fordon.

Vi arbetar även med import och export av fordon och har därmed möjligheten att erbjuda våra kunder unika fordon i gott skick. Finns inte det fordon du söker i lager hos oss eller vill du kanske ha hjälp att importera eller exportera ett speciellt objekt? Kontakta oss så hjälper vi er. Vi har goda kunskaper inom import och export från och till bla. USA, Tyskland, Dubai, Finland mm.

Vi är idag samarbetspartner med finansbolagen Santander Bank  och MyMoney, Vi är även samarbetspartner med garanti bolaget Autoconcept.

Finansiering via

Santander Consumer Bank

Att köpa ett fordon är en större investering och många kunder föredrar att dela upp kostnaden över tid. Tillsammans med Santander Consumer Bank kan vi erbjuda våra kunder en trygg och förmånlig finansiering.

Finansiering via MyMoney

MyMoney gör det möjligt för våra kunder att köpa fordon hos oss upp till 350 000kr helt utan kontantinsats. Vid en ansökan får du som kund alltid svar inom 10 minuter. MyMoneys grundkrav är att du skall ha en fast inkomst, inte ha några betalningsanmärkningar samt att du varit folkbokförd i Sverige i minst ett år.

Garantiförsäkring via Autoconcept

Tillsammans med AutoConcept har vi möjligheten att erbjuda våra kunder garantier upp till 36 månader i samband med köp av fordon hos oss. Detta gör det ännu tryggare för dig som kund att köpa ett begagnat fordon hos oss.